HOE WE CAPRI-SUN MAKEN.

CAPRI-SUN EN ZIJN UNIEKE POUCH ZIJN ONAFSCHEIDELIJK. SINDS DAG EEN IS DEZE POPULAIRE DRANK ALTIJD EXCLUSIEF GEPRODUCEERD DOOR DE WILD-INDAG COMPANY

VAN HIGH - TECH FOLIE TOT AAN DE UNIEKE POUCH. De pouch productie begint met een voorbedrukte folie voor de Capri-Sun verpakkingen. Op hoge snelheid, wordt deze high-tech folie gevormd in de wereldberoemde, staande Capri-Sun pouch.  Alleen de top van de pouch wordt opengelaten, tot het moment dat deze gevuld wordt met de heerlijke, fruitige inhoud.

CAPRI-SUN WORDT TOEGEVOEGD AAN DE POUCH. De volgende stap is spannend. Capri-Sun wordt in de opening aan de bovenkant in de pouch gegoten. En het is heet: 79 graden Celcius.  Dit is hoe we Capri-Sun kunnen maken zonder conserveermiddelen… en nog steeds vers en lekker, met een lange houdbaarheidsdatum.  Tenslotte wordt de pouch vacuum afgesloten en ondergedompeld in een 'bad' van koud water - om af te koelen voordat de reis naar jullie begint.

CAPRI-SUN ONDERWEG NAAR JOU.  Net voor het verlaten van de productielijn, krijgt jouw Capri-Sun pouch zijn rietje  en de grotere verpakkingen een draai dop. Daarna worden de pouches volledig automatisch in de bekende, stabiele Capri-Sun dozen geplaatst en verpakt op palets voor verzending. Het verlaten van het Wild-INDAG bedrijf in vrachtwagens, die heinde en verre reizen maken, om te zorgen dat het product bij jou komt. In overeenstemming met ons milieubeleid, 'Veel verfrissing met minimale verpakking', laden we onze Capri-Sun vrachtwagens optimaal met 93,9% product en slechts 6.1% verpakking. Met onze unieke pouch behoren we tot de wereld top als het gaat om efficiënt verpakken - Iets waar we heel trots op zijn!